Contact
Blog
Photographs and videos
Legal warnings Privacy and use of cookies Site map
Developed by: KodeaWeb

Estiu al Museu!!!

Per segon any, el Museu de Menorca i Sa Xaranga ofereixen una alternativa de lleure per tots els fiets i fietes interessats en passar un estiu diferent, fent activitats divertides i aprenent un poquet més sobre la Història de Menorca.

Després d’uns mesos complicats i tancats a casa, el Museu ofereix un casal d’estiu obert a les activitats de descoberta, a l’arqueologia, als enigmes... amb una programació on predominen les activitats a l’aire lliure .

La programació d'infantil es basarà en l’exposició temporal dedicada a Joan Flaquer i la seva descoberta dels 400 vasos. A més, també es coneixeran diferents aspectes de la cultura, història, arqueologia i paisatge de Menorca.

“Seguint la pista de Flaquer”, els fiets i fietes coneixeran la Història de Menorca de la forma més divertida. Es faran tallers d’arqueologia, sortides  a jaciments,  cuina històrica i gastronomia, excursions a platges i tallers d’art amb artistes locals. El Museu disposa d’espais exteriors per a realitzar diverses activitats.

El Casal d'Estiu complirà tota la normativa sobre activitats de lleure i sobre prevenció de riscos que estableixi el Govern.

S’ofereixen un màxim de 20 places, que es distribuiran en dos grups de 10 que funcionaran de manera independent. Tot i que la normativa preveu que a partir de la fase 4 o de nova normalitat els grups puguin ser de màxim 20 amb dos monitors, es prioritzaran grups de 10 i els dos grups només s’ajuntarien en cas de les sortides i excursions i sempre mantenint les distàncies i mesures de seguretat.

L'horari previst és de dilluns a divendres de 9 a 13h, afegint una hora d’acollida de 8 a 9h i de sortida de 13 a 14h, per tal de facilitar la conciliació familiar i per afavorir una entrada i sortida més escalonada.

S’aplicaran altres mesures de prevenció com la neteja freqüent de les mans (tant el fiets i fietes com els monitores), material individualitzat per cada participant i el museu intensificarà la neteja dels espais utilitzats.

 

Informació pràctica

Dates: del 22 de juny al 31 de juliol (de dilluns a divendres)

Horaris: de 9:00 a 13:00 ( Es podran deixar els fillets i filletes a partir de les 8:00 i passar-los a recollir a les 14:00)

Imports: 

         1 setmana: 85€

        2 setmanes:158€

        3 setmanes: 210€

        4 setmanes: 248€

        5 setmanes: 275€

        6 setmanes: 300€ (tot el casal sencer)

 

Inscripció prèvia: Si (places limitades)

Període dinscripció: del 28 de maig al 12de juny. (El dia 8 de juny a les 19:00 al Museu hi haurà una reunió informativa per totes les famílies interessades i/o inscrites.)

Formulari d'inscripció: Full d'inscripció

(cal enviar la documentació a museu@museudemenorca.com o portar-la a la recepció del mateix museu)

Per més informació: 971 350 955 (demanar per Montserrat Anglada) / museu@museudemenorca.com

This website belongs to  Museu de Menorca | Consell Insular de Menorca, with address Avda. Doctor Guàrdia s/n | 07701 Maó - Menorca - Illes Balears and NIF S0733002J.

Link policy

Links with other websites that appear on http://www.museudemenorca.com are merely offered as information for the users and therefore http://www.museudemenorca.com does not take responsibility for the products, services or contents that are offered or provided on these destination pages located in a separate domain.

Intellectual and Industrial Property Rights

All the material that appears on http://www.museudemenorca.com belongs to Menorca | Consell Insular de Menorca and is protected by Intellectual Property Rights as is established in the Spanish LPI (Intellectual Property Law). Any intentional unauthorised use of this material will be taken as a breach of these rights and could result in the corresponding sanctions. It is therefore forbidden to reproduce, exploit, edit, distribute or disseminate the contents of this website without the necessary permissions from the author.

 

Data Protection and the Use of Personal Information Policy

The data provided via the website is stored in a data file belonging to XXX that has been declared, as is required, to the Spanish Agency of Data Protection. This data will be used exclusively in order to carry out the service applied for and for later sharing promotions or services within the company’s sector. Under no circumstances will they be supplied to third parties, besides those required by law or associated companies or partners of Museu de Menorca | Consell Insular de Menorca. The data files may be managed by organisations contracted to carry out the data protection and storage. These organisations have agreed to comply with the same conditions laid out by the Data Protection Law.

Our system uses cookies. Please check our usage policy.

Jurisdiction and applicable laws.

The user accepts that the legislation applied to these services is Spanish. Any controversies over the interpretation or application of these clauses will be dealt with under the courts and tribunals of the consumers address. In the case where the client is not a resident of Spain, the courts used will be those in Menorca.